Y: The Last Man, cel mai bun serial al momentului

Vrei să te scufunzi în cel mai fascinant și pasionant univers apocaliptic? În acest caz, trebuie să descoperi noul serial Y: The Last Man. Este noul serial care sosește pe Star, Disney+.

Este vorba despre un serial apocaliptic, care se derulează într-o lume unde toate mamiferele care sunt dotate cu un cromozom Y au fost decimate.

Este inspirat de seriile de benzi desenate cu același nume scrise de Eliza Clark și urmărește supraviețuitorii acestui cataclism, unde un singur om și maimuța sa au supraviețuit cataclismului.

Serialul are un casting de cinci stele Diane Lane (House of Cards), Ashley Romans (NOS4A2), Olivia Thirlby (The Darkest Hour), Elliot Fletcher (Shameless US) sau Amber Tamblyn (Spring Breakers).

Este un serial care zici că s-a născut dintre combinația The Leftovers și The Walking Dead. În primul, 2% din populație dispare de pe o zi pe alta, fără să mai lase vreo urmă.

Iar cei din noul serial, se pare că se confruntă cu probleme similare. Cum să faci să funcționeze o societate atunci când lipsesc atât de multe persoane? Cum să o reconstruiești? Cum să ții doliu după persoanele dragi?

Dar, față de The Leftovers, Y: The Last Man, pare să aibă un ton mai puțin nostalgic și oniric și trailerul său ne anunță o acțiune și un ritm mai susținute, care ne țin în suspans. Un lucru care ne duce mai mult cu gândul la The Walking Dead.

Cele zece episoade ale serialului au fost realizate de către femei, un lucru destul de rar într-un astfel de domeniu, unde bărbații par să domine totul. Și în ceea ce privește producția, femeile sunt majoritare. Un serial femininst în spatele și în fața camerei deci care se anunță unul angajat și unul foarte pasionant, fără doar și poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *