Top seriale perfecte pentru această primăvară rece

Ești în căutarea unui serial la care să te uiți la căldură, sub o pătură pufoasă și cu un ceai fierbinte în mână? Pe Netflix vei găsi o mulțime de noutăți la care poate că nu te-ai gândit încă.

Squid Game
Este serialul fenomen al momentului. Ki – hoon, un bărbat îngropat în datorii până peste cap, are șansă de a căștiga 45,6 de woni. Pentru asta, trebuie pur și simplu să înfrunte niste jucători la diferite jocuri tradiționale coreene pentru copii. O propunere care este destul de tentanta, dar care vă fi fatala- cei care pierd nu mai scapă cu viață din joc…

Blood & Waters, sezonul 2
Puleng Khumalo, o adolescenta de 16 ani, integrata la prestigioasa scoală Parkhurst College, se împrietenește cu Fikile Bhele, o alta liceeana. Dar, de fapt, aceasta bănuiește că este sora să mai mare, care a fost rapița cu 17 ani mai devreme. Serialul are un sezon cu numărul 2 la fel de palipitant că și primul…

Family Business, sezonul 3
În acest ultim sezon, familia Kazan a fost rapița de Penelope Cavillan, partenera lui Gerard care coleboreaza cu cartelurile în cel mai mare secret.

Locke & Key, sezonul 2
Că urmare a decesului tatălui lor, copiii Locke se muta cu mama lor în vechea casa a familiei. În timp ce explorează aceatsa misterioasa casa descoperă și misterioasele chei care inchi incredibile puteri. Dar, nu sunt singurii care își doresc să păstreze aceste chei doar pentru ei. O creatura demoniaca pe numele sau, Dodge, se pare că este și ea pe urmele sale.

You, sezonul 3
Stalkerul ostru preferat revine cu un sezon cu numărul 3. Oar el și Love se vor seza la casa lor și vor avea o viață mai linstita decât înainte? Dar denomii lui Hope reapar la suprafață atunci când se intaleste cu noua să vecina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *