Top seriale la care să te uiți în cuplu cu partenerul

După ce a ai devorat seriale clasice deja precum Narcos, Breaking Bad, La Casa de Papel sau Lucifer, ești în căutare de noi seriale la care să te uiți cu partenerul tău?

Iată câteva seriale originale la care să te uiți pentru a te scufunda în cel mai frumos univers cinematografic, romantic și unic!

Un serial instructiv – Sex Education
Este un serial feel good, la care trebuie să te uiți fară moderație. Trei adolescenți creează un fel de cabinet de sexologie, total secret și total amuzant. Dar ne permite și să urmărim povestea de dragoste a personajului principal sau normalizarea diferitelor genuri sau orientări sexuale.

Un serial intrigant – Love & Anarchy
Atunci când o femeie căsătorită și mama, cu o viață perfectă întâlnește un tânăr informatician, totul o ia razna. Există provocări, situații nebunești, și nașterea unei adevărate povești de dragoste. Un serial care ne face bine și care ne ajută să ne asumăm adevărata personalitate și să ne gândim cum să aducem un plus de picant în viață de cuplu.

Un serial de savurat – Bridgerton
Între romanțe, jocuri de putere, decoruri de vis care te pot inspira pentru tema nunții sau a unei aniversări, cu siguranță că te vei lasă sedus de acest univers romantic cu cele mai intrigante personaje, unele mai interesante ca celelalte. Am menționat oare ținutele fabuloase sau frumusețea uimitoare a Ducelui de Hastings?

Un serial foarte amuzant – New Girl
O tânără care s-a despărțit recent de iubit, împarte apartamentul cu trei tineri celibatari. Vei găsi aici cele mai amuzante și intrigante situații, umor ca și în Friends, povești de iubire și multe altele. Este deci ca o veritabilă rază de soare.

Un serial uimitor – The End Of The F***king World
Aici se întâlnesc doi adolescenți în căutare de repere și ni se prezintă cea mai interesantă, amuzantă și originală poveste de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *