Top seriale bune cu supereroi de vizionat online

De la Daredevil la Wonderwoman, trecând și prin Falcon and The Winter Soldier sau WandaVision, iată care sunt cele mai bune seriale cu supereroi pe care trebuie să le descoperi, dacă nu ai făcut asta deja.

Runaways – Este un serial pentru adolescenți adaptat după un comic modern Marvel, despre un grup de adolescenți care își descoperă puterile, dar și o conspirație care implică și părinții.

Supergirl – Este o ficțiune cu supereroi extrem de simpatică, feministă și diversificată, inspirată de un personaj vedetă, verișoara lui Superman.

Falcon and The Winter Soldier – A fost aclamat de critică, cu mult înainte ca acesta să își facă apariția. Un serial care reia spiritul acțiunii rapide ale filmelor Marvel.

The Boys – Cum ar fi dacă, supereroii, în loc să ne protejeze, s-ar folosi de noi pentru a-și perpetua puterea? Este una din temele acestei satire Amazon Prime Video.

WandaVision – Nu numai că este unul din cele mai bune seriale Disney+, dar și una din cele mai bune producții Marvel. Un serial care lasă acțiunea obișnuită a francizei deoparte și care abordează alte teme precum traumatismul și doliul.

Daredevil – Un serial care este pentru Marvel ceea ce The Dark Knight era pentru DC, un examen mai solemn și gândit despre fantomele care bântuie justițiarii.

Watchmen – Un serial produs de HBO, o urmare a legendarului roman grafic Watchmen care actualizează întrebările sociale abordate în roman, rasismul structural fiind una din temele sale.

Wonder Woman – Este foarte curios faptul că în plină revoluție feministă am descoperit serialul Wonder Woman, un serial cu supereroi care a obținut rarul scor de 100% pe celebrul site Rotten Tomatoes.

Doom Patrol – O producție a universului DC care a devenit în doar câteva luni unul din serialele cu supereroi cel mai bine notat de către critică.

Batman – Este unul din cele mai kitsch serial cu supereroi din anii 1960.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *