Top 5 seriale horror coreene la care să te uiți pe Netflix

Fantome, povești supranaturale, dar și zombies… a venit timpul unui maraton de seriale horror coreene de pe Netflix.

De ce Coreea este atât de bună atunci când vine vorba despre seriale horror? Pentru că aceasta face lucrurile puțin diferit. Nu este vorba aici doar despre monștri și despre fantome, dar și despre felul în care umanitatea reacționează la fiecare situație monstruoasă.

Iar genul horror coreean este din ce în ce mai popular pentru că posedă și anumite elemente culturale care spun poveștile sub un unghi diferit.

  1. The Possessed – Mai mult decât un simplu serial, este vorba despre o serie de scurt metraje horror pline de detalii sinistre, care se inspiră din unele legende locale care dau fiori reci pe șira spinării.
  2. Kingdom – Dacă ești fan seriale cu zombies, dar vrei o poveste diferită, acest serial este pentru tine. Totul începe cu un împărat care se îmbolnăvește și care nu a fost văzut de o lună și despre un prinț acuzat că vrea să fure tronul, care descoperă că există o stranie maladie care transformă oamenii în bestii însetate de sânge.
  3. The Uncanny Counter – Este un serial demoniac cu note de acțiune, horror și fantastic, cu o poveste care se învârte în jurul unui grup de angajați de la un magazin de tăieței care în timpul nopții devin vânători de demoni.
  4. The Guest – Este un serial care urmărește destinul unui preot, un mediu și un detectiv uniți de un trecut tragic. Aceștia trebuie să lupte împreună contra unui spirit puternic.
  5. Sweet Home – Este un serial horror/fantasy care ni-l prezintă pe Hyun, un student care a pierdut toată familia într-un tragic accident și care trebuie să înfrunte o nouă crudă realitate, cea a monștrilor care vor să distrugă întreagă umanitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *