Top 5 seriale braziliene la care să te uiți pe Netflix

Catalogul Netflix este foarte bogat în seriale de origine braziliana. Este vorba despre seriale care au cele mai incitante subiecte- corupție, mistere supranaturale, miracole sau chiar cei mai brutali criminali în serie.

Serialele au deci cele mai interesante subiecte care sunt abordate altfel fata de serialele care vin din alte tari. Pentru că, fiecare tara are propria să maniera de a aborda lucrurile.

Bom Dia, Veronica. Este unul din cele mai bune seriale braziliene de pe Netflix. Ni se spune aici povestea unei polițiste care, încercând să prindă un delincvent sexual, da peste un cuplu misterios care ascunde un secret cam sumbru. Serialul este inspirat de fapte reale de violenta.

El Elegido. Este un serial foarte asemănător cu Nino Santo de origine Mexicana, dar în propriul sau stil. Ni se spune povestea a trei medici care sunt trimiși într-o mica comunitate din Brazilia pentru o campanie de vaccinare, dar care descoperă că orașul a suprimat toți medicii și că nu vor medicamente.

Invisible City. Este un serial fantasy- de mister care este bazat pe legende și folclor. Povestea începe cu o tragedie familiala care duce un bărbat progresiv înspre concluzia că pădurea este locuita de ființe stranii și care ar putea fi cheia rezolvării unui mister.

Imandable. Este un serial polițist care urmărește destinul unui avocat onest al cărui frate este închis în cea mai brutala închisoare din tara. Deci se vă întrebă care sunt lucrurile pe care este în stare să le facă pentru a-l salva înainte de a fi prea tărziu.

O Mecanismo. Este un serial bazat pe o poveste reala și urmărește un scandal care izbucnește în Brazilia din cauza unei anchete cu privire la corupția guvernului în ceea ce privește societățile petroliere și de construcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *