Serialul Ganglands, un show captivant și perfect realizat

Netflix a difuzat recent noul sau serial Ganglands, la cinci ani după filmul cu același nume. Foarte diferit de filmul unde apare același actor, este un serial foarte bine realizat.

Povestea ni-l prezinta pe Mehdi, Sami Bouajila, un hoț care vă trebui să înfrunte un răufăcător mai mare decât el, daca vrea să o regăsească pe nepoata să, Shainez. Aceasta a avut strălucitoarea idee de a se da drept escorta alaturi de prietena să Liana, pentru a jefui un client pe care l-au legat într-o camera de hotel. Dar, din nefericire pentru ele nu au furat bani, ci o geanta cu 8 kg de cocaina. Cocaina care aparține unuia din cei mai mari dealeri de pe piață…

Mehdi și coechipierii sai vor trebui deci să se alieze cu prietenii lui Shainez, tineri încă novici în aceasta lume plina de violenta și trădări.
Mehi încearcă deci să își salveze nepoata și să își protejeze familia, alaturi de gașca să de profesioniști, dar și cu ajutorul prietenei lui Shainez și a găștii sale de prieteni.

Un serial care ne duce într-un mediu al drogurilor, al violentei, sexului și reglării de conturi. Liana și Shainez sunt îndrăgostite și spera că vor profita de viață împreună cu banii furați. Dar nu totul merge precum a fost prevăzut…

Ceea ce adoram la acest serial este că încă din primele minute intram direct în miezul problemei. Totul este reunit pentru că fanii acțiunii să stea cu sufletul la gura. Nu au timp chiar să se plictisească deloc. Nici nu vei vedea cum trece timpul! Tensiunea este palpabila în fiecare episod și tonul creste încet întreg sezonul.

Și pe lângă intriga și scenele de acțiune incredibile, serialul poate conta și pe cei mai buni actori- Sami Bouajila, care joaca și în filmul original, dar și alti actori foarte buni și autentici- Tracy Gotoas, Samuel Jouy, Sofia Lesaffre sau Salim Kechiouche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *