Serialele pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut Squid Game

Ai văzut deja celebrul serial? La fel că și mai mult de jumătate din planetă? Vrei să descoperi acum mai multe seriale de acest gen?

De la apariția sa pe Netflix, în septembrie 2021 Squid Game a devenit un veritabil fenomen. În program – o estetică foarte frumoasă, jocuri din copilărie duse la extrem până la o violență ieșită din comun, foarte multe morți și un adevărat mister.

Alice in Borderland – verișoara să japoneză. Înainte de Squid Game, Netflix a deschis fără doar și poate calea cu Alice in Borderland, un serial unde tinerii se regăsesc într-o versiune alternativa a orașului Tokyo, complet fără populația sa, pentru a participa la un joc. Fiecare partidă le permite să își crească speranța de viață. Și când viața ajunge la zero, un laser cade din cer și îi omoară.

3%. Este un serial extrem de îndrăzneț care vine direct din Brazilia. Povestea are loc într-un viitor distopic. În timp ce lumea a fost distrusă în mare parte, populația sa s-a separat în două părți – cei bogați și cei săraci.

Re:Mind – versiunea escape game. Un serial din anul 2017 care a fost anulat după primul sezon. Aici un grup de liceene se trezesc în mod misterios într-o sală de mese fastuoasă. Problema este că nu știu ce fac acolo. Este un Squid Game versiune escape game destul de angoasant under vor trebui să facă orice pentru a scapă din acest loc straniu.

The Purge: doar o dată pe an. Dacă violența gratuită din acest serial îți place, atunci vei aprecia cu siguranță și acest serial. Este o tradiție foarte specială americană, care spune că o dată pe an nicio lege nu există. Deci totul este posibil.

Sweet Home. Toți locuitorii unui bloc se transformă în veritabili monștri deci nu sunt chiar cei mai buni vecini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *