Seriale germane care arată că Germania este noul Hollywood

În 3 octombrie a fost sărbătoare națională în Germania. Am putea spune că țara este un veritabil refugiu pentru cei care sunt în căutare de celebritate și reușite. Iar peisajele sale sunt decorurile favorite pentru filmele și serialele momentului.

Iată o selecție cu serialele germane de descoperit de urgență!

Dark. Prezintă o poveste sumbră, a unei călătorii înapoi în timp care te vă face fără doar și poate să îți pierzi mințile. În orășelul german Winden dispare un copil și în acest fel ni se dezvăluie trecutul tragic al acestui loc misterios.

Unorthodox. O tânără evreică, foarte religioasă, care practică iudaismul ortodox, din Statele Unite, Etsy, decide să fugă de viața sa și de căsătoria sa aranjată, zburând în secret în Germania. Este un mini serial dramatic, o adevărată reușită.

Berlin. Da, Berlin din nou. Berlin se pare că este foarte popular în ceea ce privește serialele de pe Netflix. Orașul are cele mai frumoase peisaje și un decor foarte ușor de recunoscut.

Babylon. Ne duce înapoi în anii ’20. Un seducător comisar merge și el înspre oraș pentru a regla afacerile găștilor locale. Anchetele sale îl vor duce într-o lume obscură plină de mistere, secrete, droguri, corupție și chiar extremism.

Stromberg. Fanii serialului The Office vor fi fără doar și poate cei mai încântați. Un serial care pleacă de la versiunea sa originală, dar care este departe de versiunea americană sau britanică. Ni se prezintă viață de zi cu zi a unei companii de asigurări germane, fiind un serial plin de umor.

Türkisch für Anfänger. Este un serial comic și fantastic care spune povestea lui Lena, a cărei mamă se recăsătorește cu un comisar de poliție turc. Șocul celor două lumi și al celor două culturi este foarte important și le dă viața peste cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *