Netflix – Seriale străine dramatice pe care trebuie să le vezi

Fata de ce ai putea crede, serialele dramatice nu sunt plictisitoare sau prea emotive. Cele mai bune seriale au mister, acțiune, intriga și sunt o modalitate excelența de a explora natura umana, relațiile și chiar efectele traumatismelor. Iar producțiile străine de pe Netflix chiar merita să fie descoperite.

Carlo și Malik. Este un serial polițist Italian care ne prezinta doua personaje opuse, un polițist devotat care vrea să facă totul în felul sau și care cunoaște foarte bine toți criminalii din oraș. Celalalt este un începător care devine partenerul sau anchetând o serie de crime violente de la Roma.

Innocent/Intimidation/Bosque Adentro. Sunt seriale care provin din Spania, Anglia și Polonia și singurul motiv pentru care sunt reunite aici este că toate trei sunt bazate pe un roman al lui Harlan Coben.

Innocent este povestea unui tânăr care, după ce a fost închis după un accident tragic are o a doua șansă, care este amenințată atunci când secrete ies la suprafață și amenință să îi distrugă familia.

Intimidation începe cu un bărbat care descoperă un secret despre soția să, care face parte dintr-o rețea de minciuni care sunt relevate de o misterioasa străină cu un plan periculos.

Și Bosque Adentro este povestea unui procuror, care la câțiva ani după o tragedie familiala, descoperă noi informații care ar putea să îl ajute să resolve misterul.

The Chestnut Man. Este un excelent serial danez cu răpiri și crime. Povestea începe atunci când un detectiv este chemat să ancheteze crima unei femei, și unde găsește un corp mutilat și un om făcut din castane. Misterioasa păpușă maro pare să fie legata de dispariția fiicei unui politician și de un criminal în serie.

Jaguar. Este un serial spaniol bazat pe o poveste reala. Blanca Suarez și Oscar Căsaș fac parte dintr-o echipa de vânători de naziști care sunt sub acoperire, pentru a putea prinde criminalii de război.

Biohackers, este un thriller german cu elemente SF și tehnologie futurista, unde Mia afla sumbre secrete despre noul sau mentor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *