Midnight Mass, cel mai bun serial al momentului

Vrei să te scufunzi și tu în universul misterios și terifiant al Insulei Crockett cu noul mini-serial horror Netflix, semnat Mike Flanagan? Foarte bine. Iată de ce este cea mai bună alegere.

Creatorul de la The Haunting of Hill House revine cu un nou mini serial horror care te va face să tremuri la început de primăvară. Midnight Mass este un serial care urmărește o comunitate insulara și evenimentele bizare care încep să aibă loc aici. Acestea coincid în mod straniu cu revenirea lui Riley Flinn, un tânăr cu un trecut problematic, dar și cu sosirea unui nou preot, Paul.

Ce se petrece deci aici cu adevărat? Aceste evenimente în aparență miraculoase și care nu pot să fie explicate, oare există cu adevărat?

În rolul lui Riley Flinn îl regăsim pe Zach Gilford din Friday Night Lights și Hamish Linklater din Legion are rolul unui preot ambiguu, Paul. Alături de ei mai apar actori care sunt obișnuiți cu lumea serialelor, precum Kate Siegel, Rahul Kohli, Henry Thomas, Annabeth Gish sau Samantha Sloyan. Michael Trucco (One Tree Hill) și Kristin Lehman (The Killing) fac și ei parte din casting.

Atunci când poezia din The Leftovers întâlnește ambianța horror din The Haunting of Hill House sau Bly Manor, acesta este rezultatul. Dar Midnight Mass nu este deloc poetic. Regăsim însă în serialul lui Damon Lindelof o latură mai onirică și evenimente miraculoase care par să fie intriga serialului Midnight Mass.

Și față de celelalte două seriale ale lui Mike Flanagan, nu regăsim fantome peste tot, dar tensiunea este aici la fel de palpabilă. Genul horror este aici puțin diferit, dar fanii lui Mike Flanagan vor fi cu siguranță încântați de acest nou proiect. Și acest serial chiar se vrea mai terifiant față de The Haunting of Hill House sau Bly Manor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *