Merită să vizionezi The Guilty, thrillerul brutal pe Netflix?

Noul thriller Netflix, The Guilty spune povestea unui operator telefonic care trebuie să salveze viața unei femei răpite.

The Guilty spune povestea unui polițist tulburat care a ajuns să lucreze ca operator de apeluri de urgență. La scurt timp este implicat într-o situație extrem de complexă. Joy Bayler a avut o carieră promițătoare, un viitor strălucit în față însă, după o problemă, s-a trezit delegat la apelurile de urgență, un job care îl frustrează și îl exasperează deopotrivă.

Într-o zi, primește un apel care îl pune în stare de alertă și care îi trezește dorința de a face tot ce îi stă în putere să descopere ce s-a întâmplat. La început, Joe nu crede că e ceva deosebit în acest apel telefonic, crede că femeia care a sunat nu are o urgență reală însă își dă rapid seama că are unele probleme pe care doar el le poate rezolva, doar el o poate ajuta.

Problema este că nu are suficiente informații pentru a ancheta și că victima nu prea are mult timp la dispoziție. Urmează 90 de minute pline de tensiune, de disperare și o poveste care sigur te vă ține cu sufletul la gură.

De ce merită să vizionezi filmul The Guilty pe Netflix?

Întâi și întâi deoarece filmul The Guilty beneficiază de o distribuție excelență. Jake Gyllenhaal este personajul principal însă i se alătură și alți actori precum Riley Keough, Ethan Hawke și Peter Sarsgaard care oferă fiecare intensitate filmului. În plus, The Guily reușește să mențină tensiunea și misterul chiar și atunci când esențialul acțiunii se derulează într-un singur loc.

Povestea se derulează într-o singură dimineața și nu are nevoie de prea multe decoruri, efecte sau gadgeturi pentru a fi convingătoare și captivantă. Fanii lui Gylenhaal vor aprecia cu siguranță să își vadă actorul favorit în prim plan pe tot parcursul filmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *