Filme și seriale pe care nu trebuie să le ratezi pe Netflix

Noi filme, documentare și seriale vor ajunge pe Netflix în luna octombrie. O luna bogata în cele mai frumoase surprize.

The Guilty, 1 octombrie. Este unul din cele mai importante evenimente cinematografice ale toamnei. The Guilty este un thriller care se desfășoară într-un centru de apeluri de urgenta și care se anunță foarte intens. Este un remake al unui film danez care s-a bucurat de cel mai mare succes. Jake Gyllenhaal are aici rolul unui inspector de politie care încearcă să salveze o interolcutoare în pericol de moarte ghidând-o prin telefon și spunandu-i ce trebuie să facă.

The Last Black Man în Sân Francisco. Este un film care povestește cum Jimmie Fails încearcă, cu ajutorul celui mai bun prieten al sau, să salveze casa construita de către bunicul sau la Sân Francisco. Este un film aclamat de critica americana.

Family Business, sezonul 3. În 8 octombrie vă apărea ultimul sezon al serialului imaginat de către Igor Gotesman. Aici ni se prezinta viață de zi cu zi a unei familii de măcelari care s-au reconvertit în comerțul ilegal de cannabis. Și cresc în cel mai mare secret plantele.

You, sezonul 3. Este unul din cele mai fenomenale seriale ale ultimului timp. Un serial care revine mai feroce că niciodată. Joseph Goldberg și Love Quinn formează un cuplu perfect și liniștit de la nașterea copilului lor. Dar un nou personaj își face apariția și da peste cap viață cuplului. Instinctele cele mai brutale revin la suprafață și promit momente dureroase.

Army of Thieves. Un film care vă reveni asupra personajului Dieter, un angajat de la o banca și care este recrutat de către o femeie misterioasa pentru a fura banii ascunși în cele mai sigure seifuri din Europa. În program- multa acțiune și umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *