Amazon Prime Video – Serialele care sosesc pe platformă

Una din lunile bune din punct de vedere filme și seriale este octombrie, vorbim despre Halloween. Pentru această ocazie, Amazon Prime Video a prevăzut totul. Dar, nu poți viziona doar programe legate de Halloween, ci și multe alte surprize plăcute.

The Walking Dead: World Beyond Infinite Sezonul 2
Spin off-ul teen de la The Walking Dead a revenit cu sezonul cu numărul 2. Se urmărește aici un grup de adolescenți care se află la adăpost față de pericolele lumii apocaliptice până într-o zi, când găsesc unele mesaje incitante care îi fac să părăsească singurul cămin pe care l-au avut până acum.

Devious Maids, Sezoanele 1-4
Ni se prezintă aici viață a patru menajere care lucrează pentru niște oameni bogați din Beverly Hills. Dar, într-o zi, când una din prietenele lor este ucisă cu brutalitate, viața lor este dată peste cap.

I Know What You Did Last Summer
Este poate cel mai așteptat serial al lunii octombrie. Este adaptat după serialul horror cult din anii 1990 și ne promite fiori reci pe șira spinării mai ales pentru fanii horror și teen drama.

Serialul ne prezintă un grup de adolescenți la un an după un accident fatal care îi bântuie încă din ziua absolvirii. Sunt legați deci de un secret foarte sumbru și sunt hărțuiți de un criminal violent.

Motherland: Fort Salem, Sezonul 2
Intriga ne prezintă o armată de vrăjitoare care se antrenează pentru a combate amenințările teroriste.

Absentia, Sezonul 3
Se reiau evenimentele dramatice din sezonul 2, când Emily se apropie de finalul suspendării sale. Dar, totul este dat peste cap atunci când o crimă a lui Nick amenință viața familiei lui Emily.

This Is Us, Sezonul 5
Dramele și emoțiile vor fi din ce în ce mai puternice. Iar serialul a fost reînnoit și pentru un sezon cu numărul 6 care vă fi și ultimul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *